keskiviikko 23. toukokuuta 2012

The ABC of my life

Eli vaihtelun vuoksi ajattelin tehdä vähän erilaisen postauksen :)



A - Aamut 
Aamut on niiiin tärkeä osa päivää että jos se epäonnistuu, on koko päivä pilalla. Silloin syödään aamupala, mikä on tärkein osa koko päivän ruokavaliota. Silloin käydään aamulenkillä, mikä pistää koko kehon liikkeelle ja kulutus jatkuu läpi päivän. Silloin juodaan aamukahvit ja herätään kunnolla alkavaan päivään.



B - Banaanit
En mielellään syö banaaneja, koska ne ovat niin kaloripitoisia. Ainakin hedelmäksi. Ne tosin ovat hyviä ja ai että kun haluaisin maistaa joskus friteerattua banaania jäätelön kera!



D - Delfiinit
Olen lähdössä syksyllä australiaan, ja yksi mun suurimmista unelmista on uida delfiineiden kanssa. Siellähän se on mahdollista joten saa nähdä ;)


E - Energiset päivät
Energiset päivät ovat niiiiiiin ihania, ihan kuin huumetta. Illalla on ihana nukahtaa uupuneena kun tietää että on rehkinyt läpi päivän.


F - Facebook
Liian koukuttava paikka. Haen sitä kautta varmaan vähän liian paljon hyväksyntää, ja mun pitäis todellakin vieroittua tuosta paikasta.


G - Gorgeous
Haluaisin että joskus joku ihminen kuvailisi minua tällä sanalla.


H - Hiljaisuus
Voi että toivoisin että meillä sitä olisi enemmän. Tälläkin hetkellä porukat tappelee tuolla, en kestäääääääää.. Korvatulpat korvissa mennään.


I - Ikuisuus
Ahdistaa


J - Jääkiekko
Vihaan luistelua ja jääkiekkoa, mutta rakastan katsoa sitä! Penkkiurheilijoiden kerho kokoontuu....


K - Kalorit
Yksi pakkomielteistäni; kaloreiden laskeminen kymmenyksen tarkkuudella. En edes punnitse jokaista ruokaa mitä syön, mutta lasken silti suuntaa-antavat kalorit ja yleensä ylöspäin.


L - LÄSKI
Eroon läskistä vuonna 2012?


M - Matkustaminen
Matkustaminen on niiin huikeaa! Uusia ihmisiä ja maisemia, ruokia, kauppoja jne.


N - Nuoruus
Haluan ottaa kaikki irti nuoruudestani, siksi laihdutankin. Haluan että vanhempana ajattelen, että olinpas nätti ja terve tyttö 18-vuotiaana! 


O - Oma kämppä
Pari kuukautta, aaaaaaaa!


P - Pyöräily
Tehokasta liikuntaa joka ei rasita esim. niveliä niin paljon. Lisäksi hyvä hyötyliikunta-apuväline. (hui kauhea mikä sanamörkö)



R - Ruoka
Yllätyyys, ruoka. Rakas vihollinen, läheinen taistelukumppani. 


S - Suomi
Viha-rakkaussuhde. Turvallinen kotimaa, mutta silti niin synkkä ja ahdasmielinen. Haluan pois täältä, mutta en kuitenkaan halua.


T - Treenaaminen
Treenaamisen jälkeinen fiilis = <3


U - Urheiluvaatteet

Urheiluvaatteiden shoppaileminen on niin huippua! Ihananvärisiä juoksuhousuja, lenkkareita, juomapulloja..


V - Vatsalihakset

Vihaan niiden treenaamista, mutta se on kyllä tehokasta..



Y - Yöt
Viha-rakkaussuhde taas. Öisin kaikki on kaunista, mutta vihaan öitä koska en saa ikinä unta. 


Skippasin muutamat kirjaimet koska ei mielikuvitus riittänyt, mutta eipä tuo haittaa.. Tänään olen käynyt 6km lenkillä + pyöräillyt 15km, vitsit mikä fiilis! Syömisetkin on menneet nämä kolme päivää ihan huippuhyvin, oon niin ylpeä itsestäni!















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti